Verleende vergunningen

Bodembeschikkingen

Bent u van plan een bodemsanering uit te voeren? Of handelingen te verrichten waarmee een bepaalde bodemverontreiniging wordt verminderd of verplaatst? Dan heeft u een bodembeschikking nodig. Op deze pagina vindt u een overzicht van de bodembeschikkingen, gesorteerd op adres.

Overzicht verleende bodembeschikkingen

Omgevingsvergunningen en meldingen Activiteitenbesluit - provinciale bedrijven

Wilt u een bedrijf starten of uw bedrijf uitbreiden? Dan heeft u een vergunning nodig of moet u een melding doen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de verleende omgevingsvergunningen en de geaccepteerde meldingen Activiteitenbesluit, gesorteerd per bedrijf.

Overzicht verleende omgevingsvergunningen en meldingen

Ontbrandings- toestemmingen

Wilt u als bedrijf of burger vuurwerk afsteken buiten de jaarwisseling? Dan heeft u een ontbrandingstoestemming nodig of moet u een melding doen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de ontbrandingstoestemmingen en -meldingen, gesorteerd op adres.

Overzicht verleende ontbrandingstoestemmingen en -meldingen

TUG-ontheffingen

Wilt u met een luchtvaartuig opstijgen of landen buiten een luchthaven? Dan heeft u een ontheffing nodig voor tijdelijk en uitzonderlijk gebruik (TUG). Op deze pagina vindt u een overzicht van de TUG-ontheffingen, gesorteerd op adres.

Overzicht verleende TUG-ontheffingen

Ontgrondingsvergunningen

Wilt u bodem afgraven? Dan heeft een ontgrondingsvergunning nodig. Op deze pagina vindt u een overzicht van de ontgrondingsvergunningen, gesorteerd op plaats.

Overzicht verleende ontgrondingsvergunningen

 

preloader logo
Wij zetten ons elke dag in voor
een schoon en veilig Zeeland