Stage lopen? RUD Zeeland is erkend leerbedrijf

02 maart 2023

Leren meewerken aan een schoon en veilig Zeeland? Dat kan bij RUD Zeeland. We zijn een erkend leerbedrijf en daar zijn we trots op.

De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft ons erkend voor de mbo-opleiding Adviseur leefomgeving. Dat betekent dat we studenten van deze opleiding een goede en veilige werkplek kunnen bieden. Onze praktijkopleider kent de eisen van de opleiding en begeleidt de student op de werkvloer.


Schoon en veilig Zeeland

We weten bij RUD Zeeland precies wat de omgeving nodig heeft. In opdracht van de dertien Zeeuwse gemeenten, waterschap Scheldestromen en de provincie Zeeland staan we voor een schoon en veilig Zeeland. Onze vergunningverleners, toezichthouders, handhavers en adviseurs zetten zich daar elke dag voor in. We kijken ook naar wat jij nodig hebt: een plek om jezelf te ontwikkelen, te leren van ervaren collega’s en mee te bouwen aan een jonge en enthousiaste organisatie.

Adviseur leefomgeving
Wat doet een adviseur leefomgeving? Deze houdt toezicht, controleert en handhaaft volgens de regels van de wet. Met aandacht voor veiligheid worden metingen en waarnemingen gedaan. In de praktijk wil dat zeggen dat je ook naar locaties of bedrijven toegaat om controles uit te voeren. Je legt uit wat de gevolgen van overtredingen zijn, interpreteert onderzoeksresultaten en rapporteert. Dat maakt het werk afwisselend en veelzijdig: ieder bedrijf is ten slotte uniek.

Enthousiast geworden?
Wil je stage lopen bij de RUD? Op stagemarkt.nl en leerbanenmarkt.nl vind je meer informatie. Wil je meer weten over onze afdelingen? Neem dan eens een kijkje bij het organogram van onze organisatie.

Beeldmerk erkend leerbedrijf

Nieuws

Integrale controle bij bedrijven in Terneuzen
23 maart 2023 Verder lezen
Inspecteurs massaal op pad voor controleweek
13 maart 2023 Verder lezen
Trekvogels beschermen in natuurgebieden
17 februari 2023 Verder lezen
Natuur
Het jachtseizoen is weer in volle gang
05 oktober 2022 Verder lezen
Welke milieumelding hoort waar?
26 juli 2022 Verder lezen
Jamy Rockx: specialist geluid RUD Zeeland
15 juli 2022 Verder lezen
Wat is thermisch gereinigde grond (TGG)?
17 juni 2022 Verder lezen
Controle zwemwater
13 juni 2022 Verder lezen
Twee drones voor uitvoering controles
27 mei 2022 Verder lezen
Chemische geur door uitrijden mest
08 maart 2022 Verder lezen
preloader logo
Wij zetten ons elke dag in voor
een schoon en veilig Zeeland