Werken bij RUD Zeeland

Interesse?

Onze organisatie is volop in ontwikkeling en gaat flink groeien. Staat er momenteel geen passende vacature open? Wij zoeken vanaf dit najaar onder andere vergunningverleners, toezichthouders, handhavers, juristen en beleidsadviseurs. Wil je op de hoogte blijven? Laat je gegevens achter en ontvang een melding zodra de vacatures online staan.

Stel vacaturemelding in

Je kunt ook een open sollicitatie sturen.
We hebben regelmatig vacatures op zowel mbo-niveau als hbo-niveau. Goed om te weten: wij vinden het belangrijk dat een kandidaat graag bij RUD Zeeland wil werken en daarmee wil bijdragen aan een schoon, veilig en gezond Zeeland. Als wij potentie zien in een kandidaat die (nog) niet aan het gestelde niveau voldoet, dan wordt deze intern verder opgeleid.

Bekijk onze vacatures

Open sollicitatie

Waarom werken bij RUD Zeeland?

Onze werkvelden

Toezicht & handhaving
Om te controleren of bedrijven voldoen aan de geldende milieuregels, voeren we inspecties uit. Daarnaast hebben we extra taken, zoals het controleren van zwemplaatsen en bodemsaneringen. Ook controleren we of bezoekers van beschermde natuurgebieden zich aan de regels houden. Bij overtredingen wordt er gehandhaafd
Vergunningverlening
Er gelden wetten en regels voor de bescherming van het milieu en onze leefomgeving. Als u een bedrijf heeft of bijvoorbeeld iets wilt organiseren, bouwen of afbreken zijn er voor sommige zaken vergunningen nodig. Die verlenen wij.
Staf
De afdeling staf zorgt dat alles soepel verloopt en de collega’s van de afdelingen Toezicht en Handhaving en Vergunningverlening hun werk goed kunnen uitvoeren. Onder de staf vallen daarom verschillende functies, van directiesecretaresse tot controller

Dit zeggen medewerkers over werken bij RUD Zeeland

preloader logo
Wij zetten ons elke dag in voor
een schoon en veilig Zeeland