Werken bij

Vacatures

Wil jij ook deel uitmaken van ons team? We zoeken regelmatig vergunningverleners, toezichthouders, handhavers en adviseurs. Bekijk onze vacatures op de volgende pagina:

Alle vacatures

Wil je bij RUD Zeeland werken, maar staat er geen passende vacature open? We horen graag welke bijdrage jij kan leveren aan onze organisatie. Je kunt je open sollicitatie sturen naar info@rud-zeeland.nl.

Visserij

Stage lopen? RUD Zeeland is erkend leerbedrijf

Leren meewerken aan een schoon en veilig Zeeland? Dat kan bij RUD Zeeland. We zijn een erkend leerbedrijf en daar zijn we trots op.

De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft ons erkend voor de mbo-opleiding Adviseur leefomgeving. Dat betekent dat we studenten van deze opleiding een goede en veilige werkplek kunnen bieden. Onze praktijkopleider kent de eisen van de opleiding en begeleidt de student op de werkvloer.

 

Beeldmerk erkend leerbedrijf

Schoon en veilig Zeeland

We weten bij RUD Zeeland precies wat de omgeving nodig heeft. In opdracht van de dertien Zeeuwse gemeenten, waterschap Scheldestromen en de provincie Zeeland staan we voor een schoon en veilig Zeeland. Onze vergunningverleners, toezichthouders, handhavers en adviseurs zetten zich daar elke dag voor in. We kijken ook naar wat jij nodig hebt: een plek om jezelf te ontwikkelen, te leren van ervaren collega’s en mee te bouwen aan een jonge en enthousiaste organisatie.

Adviseur leefomgeving
Wat doet een adviseur leefomgeving? Deze houdt toezicht, controleert en handhaaft volgens de regels van de wet. Met aandacht voor veiligheid worden metingen en waarnemingen gedaan. In de praktijk wil dat zeggen dat je ook naar locaties of bedrijven toegaat om controles uit te voeren. Je legt uit wat de gevolgen van overtredingen zijn, interpreteert onderzoeksresultaten en rapporteert. Dat maakt het werk afwisselend en veelzijdig: ieder bedrijf is ten slotte uniek.

Enthousiast geworden?
Wil je stage lopen bij de RUD? Op stagemarkt.nl en leerbanenmarkt.nl vind je meer informatie. Wil je meer weten over onze afdelingen? Neem dan eens een kijkje bij het organogram van onze organisatie.

Dit zeggen medewerkers over werken bij RUD Zeeland

preloader logo
Wij zetten ons elke dag in voor
een schoon en veilig Zeeland